Loading...
Rreth Nesh 2018-07-04T12:02:11+00:00

Xhana Beauty Center

Xhana Beauty Center ka një eksperiencë 20 vjeçare në fushën e stilimeve të flokëve  dhe make up profesionalë të femrave. Xhana është  e specializuar në make up profesional dhe make up për stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Alfaparf Milano, Olaplex, L’Oreal etj. Prerje dhe krehrje profesionale, estetik thojnsh dhe depilim fytyre dhe trupi si dhe dhënje fustaneve me qira për evente. Xhana Beauty Center është i  përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e bukurisë duke kombinuar  profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientit. Vizita në Xhana Beauty Center do ju mbushi me ngrohtësi, dashamirësi dhe rezultate të mrekullueshme. Mos hezitoni rezervoni një takim dhe ejani në Xhana Beauty Center për një ekperiencë magjike në botën e bukurisë.

sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore
sallon bukurie vlore